Entry: Nyanyian Tanjung Sepi Thursday, March 01, 2007



Februari datang & pergi,

Sudah setahun Nyanyian Tanjung Sepi berada di pasaran. Inilah gambar kulitnya. Untuk pertama kali kaksu letakkannya di lamannya sendiri. Sekiranya adik-adik ingin mengetahui penamat cerita ini... silalah dapatkannya;

Bab 41 - 74 + Epilog, tiada dalam versi e-novel. Dan cerita di laman web telah diubah suai untuk versi cetak.  Sila catatkan 'rasa' anda pada ruangan... catatan  tamu --> Noor Suraya. Terima kasih :) 

   16 comments

Nuha Hidayah
August 4, 2011   05:29 PM PDT
 
Salam,
Kak Su kat mana agaknya dijual buku ni...Saya ni masih bersekolah jd x berapa reti nak pesan secara online...Saya amat berharap...please....:( Setakat ni sy ada Surat Umgu untuk Nuha, Jaja dan Din dan Panggil aku Dahlia je...Susah nak cari buku Kak Su...
noor thuraiya
February 13, 2010   05:42 PM PST
 
salam kaksu... sy dah baca novel ni... agak menyentuh jiwa...
sy harap dapat bce novel kaksu yang lain2 lg...
tahniah...
nora
July 19, 2009   11:25 AM PDT
 
ah sronoknye cite NTS nii!! dah baca edisi belum cetak kt sini...tapi x puas selagi tak bace full kat edisi cetak... tak saba nak balik msia beli!!! =)
anyss
January 2, 2009   01:17 PM PST
 
salam kak sue..sy suke sume novel kak sue..tp yg plg bez mstila nyanyian tnjg sepi ni..bez sgt2..sy bce byk kali..mak n sy msti nangis stiap kali bace novel ni..keep up d gud work kak sue...
KAMALIA
November 12, 2008   02:04 PM PST
 
mne na cri buku ni?sy kt johor

sakura
October 15, 2008   06:27 AM PDT
 
crite ni menyedihkan
sampai terbangun tengah mlm sebab sayu sangat cerita ni
buat la lg sambungan
matikan watak tengku dara dan zainul
biarkan akmal dan syarifah khalida barsama semula
wat happy ending...
yaya
August 18, 2008   10:56 AM PDT
 
assalam kak su...saya rasekan cite NTS nie kalau wat drama mesti dapat sambutan...sebab sungguh menyentuh hati sesape jer yg membacenye...wah teringinnyer saye nak jumpa kak su...
Rozie
April 4, 2008   12:22 AM PDT
 
Tahniah! Sebuah novel yg cukup meninggalkan kesan pada pembaca. Homework yang bagus. Semoga kak su sukses selalu.
iEn
February 4, 2008   09:23 PM PST
 
saya pernah baca novel ini.. tersentuh di jiwa saya memahami erti cinta. great job!
nikmah
January 3, 2008   10:35 AM PST
 
as'kum...
menunggu hasil karya akak amat menyeksakan buat saya..
novel NTS mengingatkan tentang islam dan banyak pengajaran dan teladan yg boleh diambil...
tahniah atas karya yg telah dihasilkan...
saya teringin sgt untuk bersua muka dgn akak...
illy imran
September 26, 2007   07:36 AM PDT
 
kaksu wat sy angau tiga ari tiga malam

kaksu dera sy smpi sy x bleh kuar dr 'dunia' nuur khalida dan 2 buah hatinya, smpi tatau mana nk pilih...aqmar aziz ke, zainur... :S

hu hu hu hu...
nabila
July 11, 2007   12:51 PM PDT
 
saya baru jumpa novel ni last week..and baru abis baca last night...best giler...sarat dengan ilmu dunia dan akhirat...thaniah tu kak noor suraya...bila nak kuar novel baru?
dang amai
June 15, 2007   05:46 PM PDT
 
kaksuuuu.. rindu dengan bait-bait syahdu dlm nyayian tanjung sepi mu
halwa
April 11, 2007   09:46 PM PDT
 
asssalamualaikum,saya ini peminat novel dari spore..firstly,saya mengucap kan syabas atas hasal kakak yg sunggup mengkagum kan..sehingga saya menitis mata dan buku ini sentiasa mengingatkan saya pada ALLAH s.w.t
Anakkucing
March 5, 2007   10:44 AM PST
 
Wahh..kaksue...TAHNIAH!! Selamat ulang tahun buat NTS...

A'ahkan kak nottie..sekejap jer masa berlalu...

Dan genap setahun juga lah nampaknya anakkucing mencari 'Doktor Aqmarnya' tak jumpa2 lagi..muahahaha....
notie
March 2, 2007   10:41 AM PST
 
Kaksu, sekejapnya masa berlalu dah setahun rupanya. Walaupun begitu kemanisan berukhwah sambil bergurausenda bersamanya tetap dlm ingatan.

Rindu bercanda dgn lida dan arjuna hatinya. Asyik masyuk melayan keluhan dan rintihan hati lida dek panahan asmara arjuna dlm dewan kuliah. heheheeh tangkap jiwang karat tul bila saya teringat. Apa pun semuga kaksu sucess. Amin

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments